Bannere mesh | print banner

Fix: +4 021 322 19 97
Fax: +4 021 326 39 40
Mobil : 0740. 160. 150

Bannere Poliplan

Materialele si cernelurile folosite sunt de cea mai buna calitate certificate ISO. High quality EcoSolvent Printing, rezolutie de 900 dpi la o latime de 2.6m. Textil Printing, print digital direct pe material textil cu o rezolutie de pana la 1440 dpi si o latime de 1.8m, ideal pentru advertisingul indor – outdoor, rezistenta sporita in timp la UV si intemperii, capacitate de 1000 mp/zi Steaguri personalizate / drapele nationale -Bannere – mesh textil

Banner Frontlit

Imprimare banner pvc simpla fata

Banner FrontlitBanner FrontlitBanner FrontlitBanner FrontlitBanner Frontlit

Bannerul simpla fata este un material de print ideal pentru o gamă largă de aplicaţii, in special de exterior (outdoor), folosit la display-ere, pentru realizarea de reclame neluminoase sau iluminate din exterior, panouri publicitare, printuri digitale de mari dimensiuni. Imprimat la rezolutii inalte, bannerul frontlit poate fi folosit cu success si la multe din aplicatiile de indoor.

Material pretensionat compus dintr-o tesatura de poliester special, avand o finete deosebita a suprafetei printabile care ofera durabilitate si printabilitate superioara.

Materialul poate fi imprimat digital cu printere care folosesc cerneluri pe baza de eco/mild/real  solvent si UV.

Materialul este compatibil cu o gama larga de printere si favorizeaza o uscare rapida a cernelurilor dupa imprimare.

Greutate: 440 g/mp (13 oz)
Dimensiuni rola: latime maxim printabila 2.6m
lungime: 50 m

APLICATII

Frontlitul este materialul ideal pentru o gamă largă de aplicaţii in special de exterior, bannere sau display-ere, pentru realizarea de reclame, panouri, printuri digitale de mari dimensiuni, neiluminate sau iluminate extern. Se recomanda testarea compatibilitatii dintre material si cernelurile cu care va fi imprimat.