Bannere mesh | print banner

Fix: +4 021 322 19 97
Fax: +4 021 326 39 40
Mobil : 0740. 160. 150

Bannere Poliplan

Materialele si cernelurile folosite sunt de cea mai buna calitate certificate ISO. High quality EcoSolvent Printing, rezolutie de 900 dpi la o latime de 2.6m. Textil Printing, print digital direct pe material textil cu o rezolutie de pana la 1440 dpi si o latime de 1.8m, ideal pentru advertisingul indor – outdoor, rezistenta sporita in timp la UV si intemperii, capacitate de 1000 mp/zi Steaguri personalizate / drapele nationale -Bannere – mesh textil

banner-blockout

Banner pvc dubla fata 610 g/mp

Banner BlockoutBanner BlockoutBanner BlockoutBanner BlockoutBanner Blockout

Banerul dubla fata este un material compus dintr-o tesatura de poliester special si are in componenta 3 straturi de material.  Stratul din mijloc este de culoare neagra pentru a nu permite trecerea luminii si implicit combinarea graficii de pe una din parti pe cealalta. Printul pe banner dubla fata are o durabilitate superioara altor tipuri de bannere si ofera in acelasi timp, conditii de imprimare la calitati foarte bune. Bannerul blockout este ideal pentru o gama de aplicaţii variata, potrivite atat la interior cat si la exterior.

Material pretensionat compus dintr-o tesatura de poliester special, compus din 3 straturi cel din mijloc fiind de culoare negra. Avand o finete deosebita a suprafetei printabile ofera durabilitate si printabilitate superioara.

Materialul poate fi imprimat digital cu printere care folosesc cerneluri pe baza de eco/mild/real  solvent si UV.

Materialul este compatibil cu o gama larga de printere si favorizeaza o uscare rapida a cernelurilor dupa imprimare.

Greutate: 610g/mp
Dimensiuni rola: latime maxima de 2.6m
lungime: 50 m lungime

APLICATII

Blockout-ul este materialul ideal pentru o gamă largă de aplicaţii de interior sau exterior, in special bannere, steaguri care necesita printarea pe ambele fete ale materialului. Se recomanda testarea compatibilitatii dintre material si cernelurile cu care va fi imprimat.